Agenda

Weten wat we de komende weken gaan doen? Kijk dan regelmatig in deze agenda.

Lekker actief op en rond het water!

Tot en met 1 juni geen korpsactiviteiten – Update 24-3-2020

Gisteren zijn de maatregelen in strijd tegen het corona virus verscherpt, bijeenkomsten zijn tot 1 juni niet meer toegestaan. Uiteraard houden wij ons aan deze maatregelen en helaas betekent dat dus dat er tot 1 juni ook geen korpsdagen meer zijn. Dit betekent ook geen deelname aan de dodenherdenking en geen hemelvaartkamp, ontzettend jammer, maar de gezondheid gaat voor.

Omdat we wel graag met elkaar in contact willen blijven, onderzoeken we op dit moment wat de mogelijkheden zijn om digitaal korpsactiviteiten aan te bieden. Heb je hier leuke ideeën voor, mail of app ons dan! 

We hopen jullie snel na 1 juni weer te zien en voor nu wensen we iedereen veel succes in deze bijzondere tijd en vooral ook veel gezondheid!

Renske 

Uitgesteld: Reünie Zeekadetkorps Arnhem

Ook de reünie die gepland stond voor 20 juni zal tot nader order worden uitgesteld. Zodra we een nieuwe datum hebben zullen we die natuurlijk meteen laten weten!

Op 20 juni organiseren we ‘s middags een reünie voor alle (oud-)leden.
Laat weten of je komt en vertel het vooral verder aan alle oud-leden die je kent!
We kijken ernaar uit om onder het genot van een hapje en een drankje aan boord van de Pax samen herinneringen op te halen aan hoe het was en vooruit te kijken naar de toekomst van ons bijzondere korps. Oppas regelen hoeft niet, kinderen zijn natuurlijk van harte welkom.
Programma en aanvullende informatie volgen binnenkort.
Meld je nu al aan via info@zkkarnhem.nl.

18-25 juli 2020 – Zomerkamp

Dit jaar in Den Helder!

12-16 augustus 2020 – Sail Amsterdam

Deelname op eigen gelegenheid.

Wil je zeekadet worden?

Ben je enthousiast geworden door alle informatie op deze site? Wil je zelf meemaken hoe het zou zijn om zeekadet te worden? Dan ben je van harte welkom om zonder verplichtingen een paar keer mee te doen. Meld je aan via het contactformulier.  Je draait dan een week of vier mee zodat je echt kunt ervaren wat het is om zeekadet te zijn. Als je na die periode nog steeds zo enthousiast bent (en wij kunnen ons niet anders voorstellen) dan word je betalend lid en hoef je je geen zaterdag meer te vervelen.

Zeekadetkorps Nederland

Op de site van Zeekadetkorps Nederland vind je nog veel meer informatie. Bijvoorbeeld over alle andere korpsen in Nederland en de geschiedenis van het zeekadetkorps.