Nieuws

Een gulle gift!

Op 25 mei 2024 werden we enorm verrast door de vereniging Brimata. Twee vrijwilligers van deze vereniging overhandigden ons een cheque ter waarde van maar liefst 800 euro! Hiermee zijn we in staat om de zeilen die daar aan toe zijn te vervangen door mooie, nieuwe exemplaren. We zijn ontzettend verrast en dankbaar voor dit mooie, gulle gebaar!

Over Brimata

Brimata is een vereniging uit Arnhem die Sintbezoeken aan huis, bij bedrijven, verenigingen en scholen in de regio Arnhem verzorgt. De circa 50 leden van deze vereniging doen dit geheel belangeloos en de opbrengsten van deze bezoeken worden dan ook ieder jaar gebruikt om een goed doel te steunen.
Lees meer over de vereniging Brimata op https://www.sinterklaasbestellen.nl/.

 

Peter Hemmerlé

15 maart 2023

Gisteren heeft ons het verdrietige bericht bereikt dat oud lid Peter Hemmerlé overleden is. Wij als zeekadetkorps wensen familie en vrienden heel veel sterkte met het verlies van Peter.

Online condoleance:
Https://afscheid.nabestaandenloket.nl/peter-hemmerle

 

Wil je zeekadet worden?

Ben je enthousiast geworden door alle informatie op deze site? Wil je zelf meemaken hoe het zou zijn om zeekadet te worden? Dan ben je van harte welkom om zonder verplichtingen een paar keer mee te doen. Meld je aan via het contactformulier.  Je draait dan een week of vier mee zodat je echt kunt ervaren wat het is om zeekadet te zijn. Als je na die periode nog steeds zo enthousiast bent (en wij kunnen ons niet anders voorstellen) dan word je betalend lid en hoef je je geen zaterdag meer te vervelen.

Zeekadetkorps Nederland

Op de site van Zeekadetkorps Nederland vind je nog veel meer informatie. Bijvoorbeeld over alle andere korpsen in Nederland en de geschiedenis van het zeekadetkorps.