Grote Clubactie 2020

Zeekadetkorps Arnhem doet mee met de Grote Clubactie!

Koop een lot en geef een kombuis!

De bouw van de kooien vordert gestaag, dus binnenkort willen we beginnen met het bouwen van de nieuwe kombuis. Ons streefbedrag is 3000,-. Het zou fantastisch zijn als we dat zouden halen.
Alle leden hebben een eigen verkooplink waarmee ze hun loten kunnen verkopen, maar je kunt natuurlijk ook direct kopen via onderstaande knop of door de QR-code te scannen.

 

Superrrrrloten

Heb je een hele goeie dag en wil je extra kans maken op die mooie prijzen?
Koop dan een Superlot voor 150 euro.

 

Website Grote Clubactie

Wil je meer weten over de Grote Clubactie? Bezoek dan de website.

Wil je zeekadet worden?

Ben je enthousiast geworden door alle informatie op deze site? Wil je zelf meemaken hoe het zou zijn om zeekadet te worden? Dan ben je van harte welkom om zonder verplichtingen een paar keer mee te doen. Meld je aan via het contactformulier.  Je draait dan een week of vier mee zodat je echt kunt ervaren wat het is om zeekadet te zijn. Als je na die periode nog steeds zo enthousiast bent (en wij kunnen ons niet anders voorstellen) dan word je betalend lid en hoef je je geen zaterdag meer te vervelen.

Zeekadetkorps Nederland

Op de site van Zeekadetkorps Nederland vind je nog veel meer informatie. Bijvoorbeeld over alle andere korpsen in Nederland en de geschiedenis van het zeekadetkorps.