Grote Clubactie 2023 

Koop een lot en help mee!

Ook dit jaar doen we weer mee met de Grote Clubactie, want er valt nog steeds meer dan genoeg te klussen en onderhouden. Dit jaar hopen we 2.000,- euro op te halen om de ingang van het vooronder bij de slaapverblijven te herstellen.

Wil je loten kopen?
Alle leden hebben een eigen verkooplink waarmee ze hun loten kunnen verkopen, maar je kunt natuurlijk ook direct kopen via onderstaande knop.

 

 

Website Grote Clubactie

Wil je meer weten over de Grote Clubactie? Bezoek dan de website.

Wil je zeekadet worden?

Ben je enthousiast geworden door alle informatie op deze site? Wil je zelf meemaken hoe het zou zijn om zeekadet te worden? Dan ben je van harte welkom om zonder verplichtingen een paar keer mee te doen. Meld je aan via het contactformulier.  Je draait dan een week of vier mee zodat je echt kunt ervaren wat het is om zeekadet te zijn. Als je na die periode nog steeds zo enthousiast bent (en wij kunnen ons niet anders voorstellen) dan word je betalend lid en hoef je je geen zaterdag meer te vervelen.

Zeekadetkorps Nederland

Op de site van Zeekadetkorps Nederland vind je nog veel meer informatie. Bijvoorbeeld over alle andere korpsen in Nederland en de geschiedenis van het zeekadetkorps.